У Криму масово роздають повістки: Жителі півострова діляться між собою інструкцією, як здатися ЗСУ

Після початку часткової мобілізації в Росії повістки почали приходити й в Криму. Їх десятками роздають на підприємствах півострова. Про це повідомляє СтратКом ЗСУ, передають Патріоти України.

"Ви не уявляєте, що зараз відбувається у Криму, як вата рве на дупі волосся, кляне все на світі через могилізацію. Дуже багато повісток (десятками) вже надійшло на підприємства - заводи, хлібкомбінати тощо", - розповів підписник "СтратКому".

За його словами, росіяни вже складають легенди про HIMARS. "Мого знайомого "ватана" забрали. Всі розмови лише про мобілізацію. Вата вже складає байки і легенди про HIMARS та розказує, як "знайомий знайомого" сидить в Херсоні і кожного дня прощається з життям", - зазначає підписник.

Він додає, що росіяни один одному в чатах надсилають інструкції як здатися у полон ЗСУ."Окремо наголошується, що треба заявити українським військам, що ми (кримчани) - громадяни України. Сьогодні був свідком, як чоловік ледь не віддубасив жінку, яка казала, що треба йти воювати", - заявив чоловік.

Очільник МЗС Кемерон оцінив ймовірність відновлення дипломатичних відносин Британії з РФ

четвер, 25 квітень 2024, 13:31

Міністр закордонних справ Британії Девід Кемерон заявив, що у відносинах між Великою Британією та Росією більше «немає шляху назад». Про це він сказав у інтерв'ю Independent, передають Патріоти України. Журналістка запитала його, чи може Британія повер...

Пекін підіграє агресору: Китай сховав у порту корабель, який доставляв зброю з КНДР до Росії, - Reuters

четвер, 25 квітень 2024, 11:30

Китай надав причал для російського вантажного судна, що знаходиться під санкціями США, причетного до постачань північнокорейської зброї до Росії, передають Патріоти України з посиланням на Reuters. Британський аналітичний центр Royal United Services I...