У Криму окупанти істерять про удари ЗСУ по вкрадених ними "вежах Бойка"

Персонал спішно евокуюють. Повідомляють про постраждалих

Влада окупованого Росією Криму заявляє про удар українських військ по вкрадених в Україні бурових платформ Чорноморнафтогазу в північно-західній частині Чорного моря. Таку заяву у понеділок, 20 червня, зробив так званий голова Криму Сергій Аксьонов, передають Патріоти України.

За його словами, удару було завдано близько 8 ранку. Стверджується, що із 12 осіб на платформах врятовано 5, з них 3 поранено. Пошуки ще сімох продовжуються. В Україні жодної інформації про такі удари не повідомляли.

Нагадаємо, 16 грудня 2015 року Держприкордонслужба заявила про незаконне переміщення двох бурових установок Чорноморнафтогазу у Чорному морі. На початку січня 2016 року суд наклав арешт на плавучі бурові установки Петро Годованець та Україна, вкрадені Росією.

Дуже секретний об'єкт: Американським журналістам показали виробництво новітніх українських САУ “Богдана”

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:14

Привідкрита завіса над таємним українським військовим виробництвом найсучасніших артилерійських систем, у тому числі самохідної гаубиці стандарту НАТО «Богдана», яку продемонструвала компанія «Українська броня». У рідкісному проблиску секретного процес...

Коли Україна дозріє до таких моральних стандартів? Глава МЗС Латвії йде у відставку через журналістське розслідування

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:05

За інформацією журналістів, Кріш'яніс Каріньш нібито витратив до 1,3 мільйона євро на оренду приватного літака для офіційних поїздок. Кріш'яніс Каріньш, міністр закордонних справ Латвії, у четвер, 28 березня, заявив, що піде у відставку після скандалу,...