У Криму окупанти познущалися з місцевих дівчат за танці під Сердючку, змусивши співати про велич Х*йла (відео)

У

Троє дівчат станцювали в аквапарку Алушти під пісню Вєрки Сердючки «Гуляночка». Окупанти змусили їх публічно вибачитися, заспівати пісню про Путіна і виплатити штраф. Про це повідомило окупаційне міністерство внутрішніх справ у Криму і Telegram-канал «Крымский смерш».

Зазначається, що співробітниці аквапарку віком 19, 20 та 26 років на робочому місці танцювали під пісню Вєрки Сердючки «Гуляночка», зокрема, під слова «Ще не вмерла Україна, єслі ми гуляєм так».

Відео поширив Telegram-канал «Крымский смерш», який займається переслідуванням тих, хто виступає проти війни з Україною.

Згодом паблік оприлюднив нове відео з дівчатами, у якому вони просять вибачення «за необдуманий вчинок», висловлюють підтримку учасникам так званої «спеціальної воєнної операції» і співають пісню зі словами «Владимир Путин – молодец».

Як повідомило окупаційне МВС у Криму, дівчата підозрюються в дискредитації армії РФ, оскільки пісня Сердючки – це «тематична пісня українського виконавця з неприпустимим сенсом».

Окупаційний суд визнав громадянок винними у вчиненні адміністративних правопорушень. «Правопорушницям» призначено покарання у вигляді адміністративного штрафу в розмірі 15 тис. рублів.

Санкції не завада? Російські ракети і безпілотники містять компоненти з понад 20 країн, - Інститут судових експертиз

неділя, 28 липень 2024, 6:50

Російські ракети та дрони, якими країна-агресор щодня атакує міста та села України, містять компоненти, виготовлені у більш ніж 20 країнах. Серед них зокрема США, Тайвань, Китай та інші, передають Патріоти України. Ці деталі в збитому ворожому озброєнн...

Окупанти кидають усі сил на Часів Яр: Воїни ЗСУ відверто розповіли про брак снарядів та тактику окупантів

неділя, 28 липень 2024, 6:22

Росіяни не припиняють спроб прорвати лінію української оборони в районі Часового Яру. Лінія фронту там тепер більшою частиною проходить саме по каналу Сіверський Донець-Донбас, передають Патріоти України. Окупанти майже не задіюють у своїх атаках броне...