У Кривому Розі чоловік помочився на портрети загиблих Героїв - його батько теж служить у ЗСУ

У Кривому Розі п'яний чоловік помочився на портрети загиблих захисників біля Меморіалу Героїв. Поліцейські повідомили чоловіку про підозру за фактом хуліганських дій. Про це повідомляє поліція Дніпропетровської області, передають Патріоти України.

За даними правоохоронців, йому загрожує покарання від штрафу до обмеження волі на строк до 5 років. "Злочин стався 12 квітня близько 23-ї години на території Центрально-Міського району м. Кривий Ріг. Як встановили поліцейські, 30-річний чоловік у стані алкогольного сп’яніння підійшов до Меморіалу Героїв та з особливим цинізмом вчинив хуліганські дії", - встановили у поліції.

У понеділок, 15 квітня, дізнавачі Криворізького районного управління поліції повідомили місцевому жителю про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України.

Журналіст, громадський активіс Андріюк на сторінці у Телеграм додає, що чоловіка звати Віталій. Він часто любить ходити у нічні клуби. "За інформацією з соцмереж, його батько з перших днів повномасштабного вторгнення служить в ЗСУ. Але чомусь родина з 30-річним родичем не спілкується", - написав він.

"Загроза для життя й здоров'я": В угрупованні військ Хортиця розповіли про причини відходу з Бердичів

понеділок, 29 квітень 2024, 20:14

Сили оборони відійшли з Бердичів, Семенівки та Новомихайлівки на більш підготовлені та захищені позиції, щоб уберегти особовий склад. Про це повідомив спікер ОСУВ Хортиця Назар Волошин у коментарі "Донбас Реалії", передають Патріоти України. За його сл...

Ворог підтягує сили: ЗСУ стабілізували ситуацію в районі Часового Яру, але є "але", - співзасновник DeepState Погорілий

понеділок, 29 квітень 2024, 19:43

Роман Погорілий, співзасновник DeepState прокоментував ситуацію в районі Часового Яру на Бахмутському напрямку. Про це він повідомив у етері телеканалу "Еспресо", передають Патріоти України. "Ворог намагається використати будь-яку можливість, щоб просу...