У Кривому Розі внаслідок ракетного удару РФ загинуло молоде подружжя, їхній маленький син - під завалами (фото)

Внаслідок російського ракетного удару по будинку у Кривому Розі загинули троє людей - молоде подружжя та літня жінка. Про це повідомив очільник Дніпропетровської ОВА Валентин Резніченко, передають Патріоти України.

"Це будинок у Кривому Розі після ранкового прильоту ворожої ракети. Російська атака обірвала три життя. Загинула 64-річна жінка і молоде подружжя. Під уламками будинку ще лишається їхній маленький син", – йдеться в заяві голови області.

Він додав, що поранення отримали 13 людей, з яких 4 – діти. Всіх забрали до лікарні. У важкому стані після атаки перебуває 7-річна дівчинка. "Родини просто жили у своєму будинку… Росіяни заплатять за кожне скалічене життя", – наголосив Резніченко.

Торгівля рублем подвоїлась: Стало відомо, як Казахстан допомагає Кремлю обходити санкції

четвер, 26 вересень 2024, 23:40

Через санкції США проти Росії значно зросли обсяги торгівлі юанем і рублем у Казахстані, оскільки російські банки використовують казахські фінансові ринки для валютних операцій з Китаєм. Обсяги торгівлі юанем і рублем подвоїлися, а Казахстан стає важли...

Чи застосує Росія ядерну зброю? Путін намагається викликати нову хвилю паніки, - аналітики

четвер, 26 вересень 2024, 22:55

Росія навряд застосує ядерну зброю, а президент РФ Володимир Путін намагається викликати нову хвилю паніки у західних лідерів внесенням змін до ядерної доктрини. Про це йдеться у звіті американського Інституту вивчення війни (ISW), передають Патріоти У...