У кума дружини Медведчука теж проблеми? РНБО готує санкції проти нардепа Холодова за контрабанду

На п'ятничному засіданні РНБО розгляне введення санкцій проти нардепа від «Слуги народу», заступника голови податкового комітету ВРУ Андрія Холодова за контрабанду сигарет. Про це в Facebook повідомив політичний експерт Віктор Таран, посилаючись на отриману інсайдерську інформацію, передають Патріоти України.

Як пише політичний експерт, «слуги» вирішили продемонструвати суспільству, що готові боротися зі своїми, і нібито розглядають на роль «жертви» кандидатуру Холодова. Раніше журналісти «Схем», нагадав Таран, звинувачували його в причетності до масштабного тютюнового бізнесу і називали кумом дружини Віктора Медведчука Оксани Марченко.

«На перший погляд, в світлі того, що РНБО продовжить розглядати справи контрабандистів, кандидатура Холодова не дивує», - вважає Віктор Таран.

Пославшись на відкриті джерела, політолог повідомив, що через мережу тютюнових кіосків Холодова Т-кіоск реалізують сигарети скандальної тютюнової фабрики з Жовтих Вод United Tabacco з підробленими акцизними марками.

«Правоохоронні органи давно підозрюють фабрику в контрабанді сигарет в Російську Федерацію через фірми-прокладки в ОАЕ та Іраку, а Холодова називають одним з сьогоднішніх власників United Tabacco з часткою в 20%. Запасаємося поп-корном і поспостерігаємо, чи вистачить у влади політичної волі накласти санкції на члена своєї ж партії», - повідомив Віктор Таран.

Україна відводить з лінії фронту танки Abrams. Associated Press пояснила, що з ними не так

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:23

Українські війська відвели американські танки Abrams M1A1 від лінії фронту, оскільки з ними стало складно працювати. Про це пише Associated Press з посиланням на свої джерела. За словами журналістів, у всьому винні російські безпілотники, які повсюдно ...

"Як тільки Су-34 взятий на приціл, він буде приречений": Експерт озвучив формулу знищення російської авіації

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:14

На думку військового експерта, полковника запасу ЗСУ Петра Черника, керовані авіабомби, якими росіяни закидують прифронтові регіони, швидко перестануть бути проблемою, як тільки Україна отримає винищувачі F-16. Про це пише "24 канал", передають Патріот...