У кума Путіна відкорковують шампанське: Кандидат від ОПЗЖ переміг на виборах мера рідного міста Зеленського

Програвши посади міських голів у всіх обласних центрах та в столиці, "слуги" з усіх сил намагались перемогти у Кривому Розі. Навіть Вілкула-старшого сковирнули з посади, щоб розчистити шлях від фаворита першого туру.

У другому турі виборів мера Кривого Рогу перемогу здобув кандидат від партії «Опозиційна платформа - За життя» Костянтин Павлов. За нього проголосували 56,97% виборців. Про це заявив голова Криворізької міської виборчої комісії Валентин Орлов. Про це пише у понеділлок ввечері місцеве видання «Перший міський», передають Патріоти України.

Так, Павлова підтримали 97 591 виборець. За його опонента від партії «Слуга народу» Дмитра Шевчика віддали свої голоси 69 369 виборців. За словами Орлова, 4 339 виборців зіпсували свій бланк для голосування.

Знову поранені, в тому числі діти: Росіяни вкотре обстріляли Харків

субота, 18 травень 2024, 16:52

Під час повітряної тривоги у суботу, 18 травня, в Харкові пролунала серія вибухів. Внаслідок російських ударів по місту є руйнування житлової інфраструктури. Про це повідомив міський голова Ігор Терехов у Telegram-каналі, передають Патріоти України. "П...

"Ми наблизилися до позитивного прогнозу": Глава міноборони Словаччини розповів про стан Фіцо

субота, 18 травень 2024, 16:43

Після повторної операції лікарі дають позитивний прогноз щодо стану прем'єр-міністра Словаччини Роберта Фіцо, пораненого кількома пострілами в живіт 15 травня. Про це міністр внутрішніх справ країни Роберт Калиняк повідомив 18 травня, відео його заяви ...