У Курській області РФ заявили про обстріл військового аеродрому з мінометів - до кордону з Україною понад 100 км

У Росії заявили про мінометний обстріл військового аеродрому в Курській області, який знаходиться більш ніж за 100 км від кордону з Україною. "Винними" у скоєнні обстрілу блискавично призначили "українських диверсантів", передають Патріоти України.

Про "обстріл" аеродрому повідомили російські пропагандисти. А український блогер Сергій Стерненко висміяв "другу армію світу" через це повідомлення.

За даними російських пропагандистів, 6 серпня було обстріляно з мінометів військовий аеродром у Курській області, який знаходиться за 115 км від кордону з Україною. У Росії одразу ж заявили про "українську ДРГ".

Щоправда, "українські диверсанти", що спокійно розгулюють по території Росії з мінометами, продемонстрували жахливу недбалість: подолавши понад 100 км по тилах противника, вони навіть не спромоглися нікого поранити.

"В результаті обстрілу ніхто не постраждав – також нападникам не вдалося пошкодити будівлі та злітну смугу. За даними "Бази", аеродром обстріляли п'ятьма 45-мм мінометними снарядами ще вранці 6 серпня. Обстріл вівся з боку курського селища Підлісний – від нього до аеродрому близько кілометра. Ті, хто стріляли, поки не знайдені", – пишуть пропагандисти.

Вони також нагадують, що губернатор Курської області Роман Старовойт повідомляв про подію ще 6 серпня, проте утримався від яскравих подробиць з мінометами, обмежившись заявою, що "було припинено спробу диверсії на курскому аеродромі, де базуються військові. Постраждалих та руйнувань немає".

У Дніпрі знайшли тіло загиблого чоловіка, кількість жертв в області зросла, - очільник ОВА

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:53

Голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив, що в Дніпрі знайшли тіло ще одного загиблого чоловіка. Таким чином кількість жертв російської атаки в області зросла до восьми, інформують Патріоти України. «Третій загиблий у Дніпрі. Рятувальники ви...

Трамп заявив, що для США важливе виживання України, і розкритикував європейців за... недостатню допомогу

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:41

Колишній президент США Дональд Трамп, який у 2024 році також бере участь у виборчій кампанії, у своїй соцмережі Truth Social поставив запитання, "чому Європа не дає більше грошей на допомогу Україні", передають Патріоти України. "Чому Сполучені Штати в...