У Курській та Бєлгородській областях РФ заявили про вибухи. Влада закликає росіян ховатися. Працює ППО

У Курській та Бєлгородській областях Росії прогриміли вибухи. Місцева влада у суботу, 17 лютого, заявила про "ракетну небезпеку" і "роботу ППО".

Зокрема, губернатор Курської області Росії Роман Старовойт, що в області відбили атаку.

"У Курській області працює ППО", - написав він пояснюючи вибухи.

Старовойт закликав місцевих, що знаходяться вдома, сховатися в приміщеннях без вікон із суцільними стінами (коридор, ванна, комора), а тим, хто знаходиться на вулиці, він рекомендував зайти до найближчої будівлі, підземного переходу або паркінгу.

У свою чергу російський Telegram-канал Astra опублікував відео з з підписом: "Вибухи прогриміли в Бєлгороді та Курську".

"Постраждали 13 людей": У міноборони РФ заявили про обстріл Білгородщини

неділя, 19 травень 2024, 20:54

Російське міністерство оборони заявило про нібито знищення 4 повітряних засобів над Білгородською областю. Водночас відомо про буцімто 13 постраждалих. Про це повідомляє міноборони РФ, передають Патріоти України. "Близько 19:00 мск припинено чергову сп...

"Жоден не покараний ні при Залужному, ні при Сирському": Нардепка Безугла назвала деяких генералів "злочинцями"

неділя, 19 травень 2024, 20:40

Народна депутатка Мар'яна Безугла після повернення з фронту назвала деяких генералів "злочинцями" та звинуватила їх у наступі РФ на Харківщині та провалі оборони на Покровському напрямку. Про це нардепка написала у Facebook, передають Патріоти України....