"У Києва є можливості бомбити Москву": Кремль у паніці готується до ударів по столиці РФ, - Яковенко

У Кремлі бояться, що Україна може відплатити їм тією ж монетою і атакувати Москву. Тому в країні-агресорці РФ активно готуються до такого варіанту розвитку подій, передають Патріоти України.

За логікою подій, Київ може так само вдарити по Москві, як російські окупанти б’ють по Києву. Таку думку висловив російський опозиційний політик, журналіст і соціолог Ігор Яковенко в інтерв'ю Главреду.

У російських пропагандистських ЗМІ нещодавно повідомляли про проліт над Москвою невідомих безпілотників. Видання The Insider раніше повідомляло, що в деяких районах російської столиці відбувається активна вирубка лісу і розгортання протиповітряної оборони.

"Йде війна, в якій Росія бомбить Київ і намагається його знищити. У такій ситуації Кремль не може виключати можливості нанесення удару по Москві. За логікою речей, Київ повинен так само відповідати Москві",- зазначає російський опозиційний політик.

Питання лише у можливостях України наносити такі удари. А такі можливості у неї є, зазначає Яковенко. "У Кремлі чудово розуміють, що удари по Москві і військових об'єктах, яких багато в столиці, це питання можливостей України. Сьогодні у Києва такі можливості є, що вже доведено. Тому Кремль не може не готуватися до ударів по Москві", – сказав він.

На скільки Україні вистачить допомоги від США: Салліван виступив із заявою

п’ятниця, 26 квітень 2024, 8:45

Конгрес США врешті-решт схвалив допомогу Україні. Анонсованого пакета має вистачити до кінця цього року. Про це заявив радник президента США з питань національної безпеки Джейк Салліван, передають Патріоти України. "Ресурси, які у США є на цю мить, доз...

Шойгу погрожує Україні новою російською ракетою "аналоговнєт": Експерт оцінив, наскільки ця зброя небезпечна

п’ятниця, 26 квітень 2024, 8:15

Комплекси ЗРК-500, якими Росія погрожує атакувати Україну, схожі на американський ЗРК Patriot, але із затримкою у часі на 40 років. Таку думку висловив 24 Каналу розказав військовий експерт, льотчик-інструктор та полковник ЗСУ в запасі Роман Світан. За...