У Києва на Майдані Незалежності багатолюдна акція. Зеленського тролять обіцяним держпереворотом. Силовики блокують підступи до печерських пагорбів (відео)

В середу ввечері на Майдані Незалежності розпочався мітинг присвячений подіям 1 грудня 2013 го року розпочнеться о 19:00.

Люди гуртуються біля стели Незалежності, з кожною хвилиною натовп більшає. Організатори встановили сцену і звукову апаратуру. Зі сцени планується виступ громадських активістів, учасників Революції Гідності, організаторів.

Станом на 19:00 на Майдані та Хрещатику, за оцінками силовиків, зібрались близько 2 тисяч людей

За правопорядком слідкуватиме поліція та Нацгвардія - офіційно працюють понад 4,5 тисячі силовиків.

У зв'язку із заходами, поліція частково перекрила урядовий квартал. На перетині Інститутської та Садової кордон поліції, пускають людей, лише оглянувши особисті речі. До вулиці Банкової прохід відкритий.

Біля Головпоштамту в районі Хрещатику збираються молодики в масках.

"Довгий Нептун" у дії: Україна у 10 разів наростила виробництво ракети, яка стала фатальною для ЧФ РФ

середа, 24 квітень 2024, 9:55

"Нептун" став улюбленою ракетою України для знищення Чорноморського флоту Росії. Все більше і більше таких ракет сходить з виробничої лінії. Як йдеться у матеріалі Forbes, зустріч "Нептуна" з багатьома російськими суднами закінчилася фатально для ворож...

"Кращі" кадри: Окупанти призначають директорами навчальних закладів лаборантів і двірників, - ЦНС

середа, 24 квітень 2024, 9:52

У зв'язку з дефіцитом педагогічних працівників на окупованих територіях, загарбники призначають директорами навчальних закладів лаборантів і двірників, передають Патріоти України з посиланням на Центр національного спротиву (ЦНС). Зазначається, що поп...