У Києві й області можливі відключення електропостачання через "прильоти" ракет, - "Укренерго"

На Київщині можливі аварійні відключення електроенергії внаслідок удару російських військ по критичній інфраструктурі. Пресслужба національної компанії "Укренерго" повідомила про наслідки у Facebook, передають Патріоти України.

15 жовтня внаслідок влучення ракет ЗС РФ сильно пошкоджений один із об'єктів енергетичної інфраструктури. Фахівці "Укренерго" ведуть ремонтні роботи й намагаються усунути неполадки в системі, але надійність енергопостачання Києва та всього регіону опинилася під загрозою.

"Диспетчерський центр "Укренерго" попереджає про можливе застосування графіків аварійних відключень, стежте за повідомленнями обленерго (операторів систем розподілу)", — зазначила пресслужба.

"Укренерго" також попросила мешканців регіону економно споживати електрику, особливо в найнапруженіший період чз 17:00 до 23:00, коли більшість людей перебувають удома. Щоб знизити навантаження на мережі, представники компанії рекомендують не використовувати "ненажерливі" електроприлади, вимкнути зайві лампочки й освітлювальні прилади, користуватися пральними машинками вночі.

"Такі заходи дають нашим фахівцям можливості швидше стабілізувати ситуацію та провести необхідні відновлювальні роботи", — наголосило "Укренерго".

Москва намагається тиснути на "всіх напрямках": Росія готує диверсії по всій Європі, - FT

неділя, 5 травень 2024, 17:48

Росія активно готується до проведення диверсій, зокрема, вибухів та підпалів на території Європи. При цьому, її не бентежать можливі жертви серед цивільних. Про це пише FT, передають Патріоти України. Акти саболтажу уже відбувається. Розвідки країн Євр...

"Підриваються наші бійці та техніка": Російські окупанти скаржаться на українські ДРГ, які заходять із Сумщини

неділя, 5 травень 2024, 17:43

Російські окупанти скаржаться, що українські ДРГ активізувалися з боку Сумщини і створюють проблему для їхнього особового складу та техніки. Про це розповів командир російської інженерно-саперної роти, передають Патріоти України. За його словами, украї...