У Києві Печерсьуий суд іменем України “послав нах*р” порушника карантину (постанова)

Суддя Печерського районного суду Києва Олег Білоцерківець закрив справу про порушення карантинних обмежень щодо адміністратора одного і київських закладів і “відправив нах*р” останнього. Відповідна інформація була розміщена в Єдиному державному реєстрі судових рішень, зазначають Патріоти України.

Згідно з текстом постанови, 3 лютого о 00 год. У Києві на вулиці Паркова Дорога, 2 адміністратор порушив вимоги карантинної постанови Кабінету Міністрів України № 1236 від 9 грудня 2020 року, не вживши заходів щодо своєчасного закриття закладу. Порушник на судове засідання не з’явився. Крім того, провадження довелося закрити через закінчення тримісячного терміну з дня фіксації адмінправопорушення.

“Провадження у справі про притягнення ОСОБА_1 до адміністративної відповідальності за ст.44-3 КУпАП закрити після закінчення строків притягнення до адміністративної відповідальності та відправити нах*р”, – сказано в тексті судового рішення, яке на поточний момент недоступне.


Росія планує до 9 травня завершити перегрупування та розгортання військ: Машовець пояснив, що це означає

середа, 1 травень 2024, 10:49

Окрім цього, експерт зауважує, продовжується розпочате нещодавно переміщення ряду частин та підрозділів зі складу 76-ї десантно-штурмової дивізії із смуги дії УВ "Днєпр" (Оріхівський напрямок) у смугу дії УВ "Запад" (або у смугу дії УВ "Юг", Краматорсь...

Ракетні тривоги і не лише: Українців попередили про російські провокації на Великдень

середа, 1 травень 2024, 10:38

Українців застерегли від провокацій в інфополі та посилення релігійних конфліктів у період Великодніх свят. Росія докладатиме максимальних зусиль задля посилення напруженості в українському суспільстві та запускатиме провокативні фейки. передають Патрі...