У Києві пролунали вибухи під час повітряної тривоги: Що збивали і чи є руйнування

У Києві ввечері 4 травня під час повітряної тривоги пролунали вибухи, інформують Патріоти України.

"Вибухи і пожежа в Солом’янському районі столиці. Ймовірне потрапляння уламків БПЛА. Всі служби прямують на місце. Деталі згодом", - повідомив мер Києва Віталій Кличко.

За словами начальника КМВА Сергія Попка, під час останньої повітряної тривоги над Києвом був зафіксований безпілотний літальний апарат. Силами ППО об’єкт був збитий.

Пізніше Кличко додав, що у Соломʼянського районі рятувальники локалізують пожежу в 4 поверховій будівлі. "Площа загоряння - 50 м кв. За допомогою до медиків ніхто наразі не звертався", - сказав мер.

"Проблема в тому...": Історик пояснив, чому вихід на кордони 1991 року - не повна перемога

п’ятниця, 17 травень 2024, 8:30

Повна перемога для України - це не повернення територій у кордонах 1991 року, а створення ситуації, в якій Росія більше ніколи не загрожуватиме Україні. Таку думку висловив історик Владлен Мараєв в інтерв'ю "УП". "Проблема в тому, що вихід на кордони 1...

Знищено носії "Кинджалів" та інші бойові літаки: З'явилися супутникові знімки аеродрому Бельбек після ракетного удару

п’ятниця, 17 травень 2024, 8:06

На супутникових знімках Plаnеt.соm, котрі поширила Російська служба Радіо Свобода, зроблених над аеродромом Бельбек у Криму 16 травня, зафіксовано район стоянки літаків Су-27, Су-30 та Міг-31. На знімках компанії Maxar видно, що два МіГ-31 і один Су-27...