"У Києві салют пускатимуть": Соратники Гіркіна влаштували істерику під судом

Друзі та соратники воєнного злочинця, терориста Ігоря Стрєлкова-Гіркіна зробили кілька гучних заяв під будівлею суду, який сьогодні відправив його за ґрати на 4 роки, передають Патріоти України.

Як повідомляє російський Телеграм-канал "Осторожно, новости", соратники бойовика заявили, що ув'язненню Гіркіна нібито найбільше радітимуть у Києві. Ба більше, радість нібито буде такою, що в українській столиці навіть "салюти пускатимуть".

"Сьогодні салют у Києві пускатимуть, що їх ворога нарешті посадили", - заявив один з соратників Гіркіна. Під судом прихильники бойовика скандували "Свободу Стрєлкову" та "Слава Росії". Також підтримати Гіркіна прийшов російський полковник Володимир Квачков. Він сказав, що колишнього "міністра оборони ДНР" посадили, бо він говорив правду - про те, що нам потрібна перемога Росії і возз'єднання "русского мира" - великоросів, малоросів, білорусів.

Підтверджено: Президент Ірану таки загинув в авіатрощі, разом з ним і людина, що підписувала контракт на поставку Росії "шахедів" (фотофакти)

понеділок, 20 травень 2024, 7:49

Президент Ірану Ібрагім Раїсі загинув внаслідок аварії гелікоптера. Всі пасажири борту загинули. . На борту перебував і очільник МЗС Ірану. . "Тепер у пеклі підписуватимуть контракти на поставку Шахедів", - іронізує Оперативний ЗСУ.

Поцілили прямісінько всередину будівлі: Захисники України знищили одразу дев’ять окупантів (відео)

понеділок, 20 травень 2024, 7:23

Аеророзвідники і пілоти FPV-дронів Волинської бригади атакували загарбників та ліквідували одразу дев’ять російських військових. Про це йдеться на сторінці 100-ї окремої механізованої бригади Сухопутних військ ЗСУ. "Відразу дев’ять орків – аеророзвідни...