У Києві сильні вибухи. Палають автівки. Ворог вдарив балістичними ракетами

У ніч проти середи, 13 грудня у Києві чули багато гучних вибухів. Попередньо РФ ударила балістичними ракетами, повідомляють моніторингові групи.

"Київська, Чернігівська області – ракетна небезпека", - повідомили у Повітряних силах після вибухів.

У моніторингових групах також повідомили про роботу ППО, однак, про результати наразі невідомо.

Зазначається, що за попередніми даними, Росія вдариларакетами Іскандер-М з Брянської області. Ракет було не менше п'яти.

Пізніше мер Києва Віталій Кличко повідомив, що у Дніпровському районі, у дворі житлового будинку, палають автівки. Екстренні служби прямують на місце.

"У Дніпровському районі уламками ракети пошкоджений фасад житлового будинку. Відбувається евакуація мешканців. Пожежно-рятувальні служби та медики працюють на місці", - написав Кличко.

А в КМВА зазначили, що після роботи ППО по збиттю ворожих цілей над Києвом, зафіксовано численне падіння уламків на лівому березі міста. Зокрема в Дніпровському районі попередньо є загорання в багатоквартирному житловому будинку. Також у Деснянському районі попередньо є загорання в дворі багатоквартирного будинку.

"За даними медиків, уже семеро постраждалих унаслідок ворожої атаки на Київ. 5 госпіталізували в лікарні столиці, двом медики надали допомогу на місці.", - додав Віталій Кличко.

Торгівля рублем подвоїлась: Стало відомо, як Казахстан допомагає Кремлю обходити санкції

четвер, 26 вересень 2024, 23:40

Через санкції США проти Росії значно зросли обсяги торгівлі юанем і рублем у Казахстані, оскільки російські банки використовують казахські фінансові ринки для валютних операцій з Китаєм. Обсяги торгівлі юанем і рублем подвоїлися, а Казахстан стає важли...

Чи застосує Росія ядерну зброю? Путін намагається викликати нову хвилю паніки, - аналітики

четвер, 26 вересень 2024, 22:55

Росія навряд застосує ядерну зброю, а президент РФ Володимир Путін намагається викликати нову хвилю паніки у західних лідерів внесенням змін до ядерної доктрини. Про це йдеться у звіті американського Інституту вивчення війни (ISW), передають Патріоти У...