"У Києві вас будуть *башити абсолютно усі": Лейтенант Нацгвардії закликав російський військових здаватися (відео)

Лейтенант Бригади швидкого реагування Національної гвардії України Харитін Старський звернувся до російських військових з емоційною промовою. Старський попередив росіян, що у багатомільйонному Києві у них з кожного вікна будуть стріляти українці, тому їм краще здатися у полон, передають Патріоти України із посиланням на прес-центр Сухопутних військ ЗСУ.

"Я хочу звернутись до всіх росіян, які поки що не зашкварились. Я хочу, щоб ви просто увімкнули свої мозги, солдатики, і подумали – куди ви йдете? В багатомільйонний Київ, у якому вас будуть ї*ашити з кожного вікна? Ви цілий місяць мерзли у своєму ї*учому Ростові для того, щоб приїхати сюди і здохнути в Києві? Я вам скажу так: ви ще навіть не починали дохнути", – сказав Старський.

"Ви думали, що українці – це "хохли", які будуть зустрічати вас з квітами? А вони зустрічають вас з "Джавелінами". Ви думали, що у нас президент "КВН-щик" і "клоун"? А з'ясувалося що він – Залізний Джокер, який ї*ашить вас "Байрактарами". І ви знаєте, що це правда – тому що ви самі це бачили на власні очі" – нагадав нацгвардієць про долю Росгвардії, яка була вщент розбита напередодні під Києвом.

"Ви молоді хлопці і я це прекрасно знаю. Ви всі хочете жити. У вас не вистачає патронів. У вас не вистачає пального. Ви не знаєте, куди ви їдете, не знаєте місцевості. А ми тут народились і це наша земля. Але я хочу попередити: ви ще навіть не почали дохнути, тому що коли ви прийдете в Київ – тут вас будуть ї*ашити абсолютно всі. У кожного українця є зброя і "Коктейлі Молотова". У нас зараз всі аеропорти напаковані "Джавелінами" і "Стінгерами", щоб давати вам п*зди. За бомбардування житлових кварталів, за розстріли наших жінок і дітей – вам п*здець. Ваш хвалений кадирівський генерал, якого ви самі боїтесь і вважаєте його елітою, вчора здохнув у Гостомелі разом з усіма своїми кадирівськими псами", – попередив лейтенант Бригади швидкого реагування НГУ.

"Тому, пацани, здавайтесь у полон – ми вас нагодуємо, напоїмо, ніхто вас ображати не буде. На відміну від вас, ми не стріляємо у беззбройних. Ми дуже добродушний і дружелюбний народ. У нас є теплий чай, одяг, електрика працює, є гаряча вода. І ви поїдете додому – до своїх мам. Інакше в Україні ви всі загинете ні за що. Слава Україні! Героям слава!", – мовив Старський.

Сі Цзіньпін танцює на краю прірви: Китай збільшив експорт до РФ сировини для виробництва боєприпасів - ЗМІ

п’ятниця, 17 травень 2024, 2:35

У Пекіні лише кілька місяців, щоб довести Заходу лояльність справі миру і заморозити поставки Москві засобів, що дають змогу підтримувати війну. Китай різко збільшив експорт до Росії нітроцелюлози, яку можна використовувати для виробництва боєприпасів....

Наступальна операція в лісі - надскладна бойова робота: Азов показав процес захоплення російських позицій у Серебрянському лісі на Луганщині (відео)

п’ятниця, 17 травень 2024, 1:45

Воїни бригади "Азов" показали відео штурму російських позицій у Серебрянському лісництві. . "Це відео про справжні бої у лісах Кремінної. Документальні кадри усіх етапів роботи штурмових груп: від стройового огляду і приготувань, артпідготовки і почат...