У Києві викрили фармкомпанію, яка спонсорувала "ДНР"

Служба безпеки виявила у Києві фармацевтичну компанію, яка працювала на окупованих територіях Донеччини. Під час своєї діяльності вона перерахувала в «бюджет «ДНР» майже 8 млн гривень. Про це пише пресслужба СБУ, передають Патріоти України.

«Гроші надходили до окупаційної адміністрації у вигляді сплати «податків» від мережі аптек, які працюють на території ОРДЛО. Одержані кошти ватажки терористів використовували для матеріально-технічного забезпечення угруповань, які беруть участь у повномасштабній агресії рф проти України», – йдеться у повідомленні.

Слідчі встановили, що двоє керівників київського підприємства володіли понад 50 аптеками в окупованому Донецьку. Для цього вони перереєстрували їх за місцевими «законами». У столичному офісі ділків правоохоронці виявили докази фінансово-господарської діяльності у так званій «ДНР». Наразі обом організаторам схеми повідомлено про підозру. Наразі обом керівникам вручили підозру та затримали. Суд обирає їм запобіжний захід.

Прем'єр-міністр Греції відповів, чи передаватиме його країна системи ППО для України

четвер, 25 квітень 2024, 23:06

Греція не передаватиме Україні системи протиповітряної оборони Patriot та С-300, незважаючи на тиск з боку ЄС і союзників по НАТО, які просили надати ці системи Києву. Про це заявив прем'єр-міністр Греції Кіріакос Міцотакіс, повідомляють Патріоти Украї...

Пентагон оголосив про новий пакет військової допомоги для України: Що туди входить

четвер, 25 квітень 2024, 21:54

Міністерство оборони США оголосило про новий пакет військової допомоги Україні орієнтовною вартістю $1 мільярд, який має терміново задовольнити критичні потреби України в сфері безпеки та оборони. Оголошення оприлюднили одразу про підписання президенто...