У всьому винні "майдануті": Викладач-"сталініст" з Києва образив Майдан і побажав учениці "здохнути" (фото)

Викладач однієї з київських автошкіл, де проводять дистанційні заняття в чаті, назвав себе "комуністом-сталіністом" і заявив студентам, що "майдануті" заважають йому працювати. Про це розповіла у Facebook прес-секретарка народної депутатки від "Слуги народу" Олени Шуляк Анастасія Климчук. Вона також опублікувала скрини листування з викладачем, передають Патріоти України.

"Місяця два я чекаю, поки почнеться адекватне навчання в автошколі, яка розташована в урядовому кварталі. Учитель, який зібрав у чаті своїх учнів, постійно пише, що влада "не дає йому працювати", – написала Климчук.

Вона також зазначила, що багато автошкіл у Києві працюють повноцінно. Водночас викладач автошколи запропонував учням отримувати знання через чат із матеріалами з інтернету. При тому, що вартість такого "навчання" рівноцінна вартості стаціонарного.

"І яким було моє здивування, коли сьогодні ввечері наш учитель почав звинувачувати "майданутих" у тому, що йому не дозволяють нормально працювати. А ще прямо написав, що кому не ок висловлювання "комуніста-сталініста"(с) – на вихід. Чесно гидотно. Не хочу, щоб до нього ходили", – написала Климчук. Пізніше вона додала, що після публікації поста їй почали надходити погрози.

"Українці не усвідомлюють загрозу": Нардеп-"слуга" виступив за воєнну цензуру у соцмережах

субота, 20 квітень 2024, 14:30

В Україні потрібно запроваджувати воєнну цензуру. Йдеться про обмеження додатку Телеграм та платформи Тік-Ток. Таку думку висловив народний депутат від "Слуги народу" і голова парламентського комітету з питань гуманітарної та інформаційної політики Мик...

"Не може бути такою ж, як в Ізраїлі": Макрон зробив заяву про ППО в Україні

субота, 20 квітень 2024, 14:06

Президент Франції Еммануель Макрон заявив, що в Україні неможливо побудувати систему протиповітряної оборони, яка буде подібною тій, що функціонує в Ізраїлі, і відповідатиме вимогам країни. Про це він сказав на пресконференції за підсумками саміту ЄС у...