Заявили, що в Х**ла є варіанти: У Лаврова після провальної зустрічі з НАТО шантажують Україну "тяжким сюжетом"

Заступник міністра закордонних справ Росії Сергій Рябков стверджує, що російському главі Володимиру Путіну радять "варіанти", які нібито примусять Україну виконувати "Мінські угоди". Про це він заявив в ефірі пропагандистського RTVI в інтерв’ю Тіні Канделакі, зазначають Патріоти України.

Рябков стверджує, що поведінку керівництва України нібито не можна передбачити, тому у Москві розглядають різні варіанти дій в ескалації на російсько-українському прикордонні. Дипломат додав, що дехто з оточення Путіна радить "покінчити" з питанням України, уточнивши, що йдеться про "тяжкий сюжет".

В Росії поскаржилися на "непробивну позицію" НАТО і США щодо "гарантій безпеки""У голови Києва можуть прийти взагалі немислимі речі. Треба покінчити з цим, треба повернути Україну реально до виконання Мінського комплексу заходів.

Що стосується потенційної реакції з нашого боку… Президенту військові спеціалісти постійно пропонують варіанти на випадок погіршення ситуації. Це тяжкий сюжет. І в публічному просторі він не має ні в якому разі світитися, оскільки це вже саме по собі розкачування ситуації", - заявив Рябков. При цьому у МЗС Росії переконують, що вони нібито покликані вирішити ситуацію "дипломатичним шляхом".

Довелося викликати підсилення: Українські прикордонники вступили в бій з російською ДРГ на Сумщині

четвер, 25 квітень 2024, 14:45

Українські прикордонники зіткнулися у бою з російською диверсійно-розвідувальною групою на Сумщині. Прикордонники виявили ворожу засідку з понад десятком диверсантів на одному з напрямків. Про це повідомили у Держприкордонслужбі. Під час стрілецького б...

"Ворог стогне від роботи артилерії ЗСУ": Братчук розповів про український плацдарм у Кринках

четвер, 25 квітень 2024, 14:30

Речник Української добровольчої армії Південь Сергій Братчук зазначив, що українські морські піхотинці мужньо тримають плацдарм на лівобережжі Дніпра. Про це він сказав в етері телеканалу "Еспресо", передають Патріоти України. "Росіяни кожного дня нама...