У лікарнях Бердянська - просто аншлаг: ЗСУ потужно вдарили по окупантах

У Бердянську місцеві медичні заклади переповнені пораненими російськими окупантами, у тому числі задіяні гінекологічні відділення. Про це повідомляє Генеральний штаб Збройних сил України у вечірньому зведенні, передають Патріоти України.

"Противник продовжує зазнавати втрат. В місті Бердянськ Запорізької області в результаті вогневого ураження підрозділів ворога місцеві медичні заклади переповнені пораненими російськими окупантами. Зокрема, з гінекологічного відділення виписали усіх пацієнток та розмістили 30 поранених росіян. У хірургічному та ЛОР відділеннях розмістили 80 важкопоранених загарбників", - інформує Генштаб.

При цьому зазначається, що Сили оборони України продовжили сьогодні завдавати ударів по місцях зосередження сил ворога. Так, українська авіація за добу завдала п'ять ударів по районах зосередження особового складу та військової техніки окупантів та один удар по позиції зенітно-ракетного комплексу противника.

Підрозділи ракетних військ і артилерії уразили три райони зосередження особового складу ворога.

Загрожує 20 років в'язниці: ФСБ затримала українця на кордоні з Грузією, - росЗМІ

субота, 20 квітень 2024, 16:52

У Північній Осетії затримали громадянина України за підозрою в передачі українським спецслужбам інформації про розташування російських військових. Про це повідомляє місцеве видання "15-регіон" з посиланням на пресслужбу прикордонного управління ФСБ Рос...

"Українці не усвідомлюють загрозу": Нардеп-"слуга" виступив за воєнну цензуру у соцмережах

субота, 20 квітень 2024, 14:30

В Україні потрібно запроваджувати воєнну цензуру. Йдеться про обмеження додатку Телеграм та платформи Тік-Ток. Таку думку висловив народний депутат від "Слуги народу" і голова парламентського комітету з питань гуманітарної та інформаційної політики Мик...