У лютому Україна очікує на великий наступ РФ, треба посилити ЗСУ і дати їм танки, - президент Литви

Вже в лютому Україна очікує на великий наступ військ окупанта Росії. Тому світ повинен посилити бойову міць ЗСУ і надати Києву бойові машини піхоти і танки. Українським військам потрібні і боєприпаси, щоб вони могли стріляти по ворожих силах без будь-яких обмежень. Про це заявив президент Литви Гітанас Науседа передають Патріоти України.

Як повідомляє LRT, він висловив думку, згідно з якою війна Росії проти України вступає у вирішальну стадію. Наступ окупантів очікується в лютому, тому українським військам потрібні БМП і танки.

"Сьогодні війна вступила у вирішальну стадію. Українці очікують на великий російський наступ в лютому. Тому вкрай важливо посилити бойову міць України бойовими машинами піхоти і танками, - сказав Науседа.

Також він додав, що Литва готова продовжувати надавати військову допомогу Україні. При цьому Києву потрібно надати безліч боєприпасів, щоб сили оборони України могли безперешкодно стріляти по російських окупантах.

"Останнім часом бойові машини піхоти знаходяться в русі, причому постачання здійснюються відразу з декількох країн. Що стосується танків, я також сподіваюся, що будуть ухвалені всі необхідні рішення для того, щоб українська армія могла оснащуватися сучасними танками. Їм також потрібні боєприпаси, якими вони зможуть стріляти без будь-яких фізичних або кількісних обмежень", - підкреслив Гітанас Науседа.

"Відстежуємо та б'ємо": Сирський опублікував кадри авіаударів по місцях зосередження військових РФ (відео)

понеділок, 29 квітень 2024, 0:55

Українські військові завдали ударів по місцях зосередження російських солдатів у Донецькій та Запорізькій областях. Про враження цілей у двох регіонах у неділю, 28 квітня, повідомив головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський. "Відстежуємо та б'ємо. Сього...

Українські військові встановили контроль над островом Нестрига під Херсоном, - Сирський

неділя, 28 квітень 2024, 23:16

Українські військові встановили контроль над островом Нестрига в Херсонській області. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на заяву головнокомандувача ЗСУ Олександра Сирського у Telegram-каналі. За словами головкома, російські війська прод...