У Лівані - нова хвиля загадкових вибухів: Тепер масово вибухають рації "Хезболли" (відео)

18 вересня на півдні Лівану й у південних передмістях Бейрута сталася серія вибухів портативних радіостанцій, які використовують бойовики терористичного угруповання "Хезболла". Про це проінформувало Reuters із посиланням на джерело, передають Патріоти України.

За його словами, переносні рації "Хезболла" купила п'ять місяців тому – приблизно тоді ж, коли пейджери, які вибухнули напередодні. Один із вибухів 18 вересня стався на похороні загиблих під час вибухів пейджерів бойовиків "Хезболли".

За інформацією LBCI, унаслідок нової хвилі вибухів загинуло не менше ніж дев'ятеро людей, ще 300 постраждали. Цього разу вибухали рації Icom V82. Вибухи спричинила руйнування й пожежі всередині автомобілів і будинків.


Торгівля рублем подвоїлась: Стало відомо, як Казахстан допомагає Кремлю обходити санкції

четвер, 26 вересень 2024, 23:40

Через санкції США проти Росії значно зросли обсяги торгівлі юанем і рублем у Казахстані, оскільки російські банки використовують казахські фінансові ринки для валютних операцій з Китаєм. Обсяги торгівлі юанем і рублем подвоїлися, а Казахстан стає важли...

Чи застосує Росія ядерну зброю? Путін намагається викликати нову хвилю паніки, - аналітики

четвер, 26 вересень 2024, 22:55

Росія навряд застосує ядерну зброю, а президент РФ Володимир Путін намагається викликати нову хвилю паніки у західних лідерів внесенням змін до ядерної доктрини. Про це йдеться у звіті американського Інституту вивчення війни (ISW), передають Патріоти У...