У Лівії друзі Путіна підірвали автомобіль ООН

Москва намагається розіграти "лівійську карту" так само, як перед цим "сирійську". Всупереч визнаного світом уряду підтримує зброєю недобитка зі світи страченого диктатора Каддафі, Халіфа Хафтара, котрий свого часу навчався у Москві

У Лівії в суботу, 10 серпня, внаслідок підриву автомобіля на бомбі загинули троє співробітників ООН, повідомляють Патріоти України з посиланням на Reuters.

Генеральний секретар США Антоніо Гутерріш заявив про двох загиблих співробітників ООН. Пізніше медики повідомили про смерть в лікарні ще одного співробітника.

Вибух стався перед торговим центром у місті Бенгазі. Як мінімум десять осіб отримали поранення, в тому числі діти.

"Генсек США закликає всі сторони дотримуватися гуманітарного перемир'я і повернутися за стіл переговорів, щоб переслідувати мирне майбутнє, якого заслуговує народ Лівії", - заявив офіційний представник США Стефан Дюжаррік.

Рада Безпеки Організації Об'єднаних Націй повинна була зібратися у суботу на прохання Франції для обговорення останніх подій в Лівії.

У Пентагоні розповіли про далекобійну зброю, яка "не спрацювала" в Україні

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:03

Одне з видів далекобійного озброєння, яке США передали Україні в рамках військової допомоги, виявилося неефективним. Про це повідомив заступник міністра оборони США із закупівель та забезпечення Білл ЛаПланте, повідомляють Патріоти України з посиланням...

Отримував гроші від росіян: У Британії судять вербувальника паліїв нерухомості, пов'язаної з Україною

п’ятниця, 26 квітень 2024, 20:43

У Британії розпочався суд над чоловіком, який працював на користь Росії та вербував осіб для підпалу нерухомості, пов'язаної з Україною. Про це пише Reuters в п'ятницю, 26 квітня, передають Патріоти України.