У ліжку з ворогом: Трамп незграбно виправдовує своє прагнення повернути агресора-Росію в лоно демократичного світу - G7

Навкруги говорять, що Москва мабуть добряче притиснула Дональда Фредовича, раз він знов поліз в невдячну авантюру адвокатити Четвертому Рейху. На щастя є Сенат та Конгрес та і Держдеп стримує путінофільські пориви свого боса.

Президент США Дональд Трамп заявив, що Росія всередині "Групи семи" краще, ніж зовні, повідомляють Патріоти України з посиланням на Bloomberg.

"Якщо вони будуть у кімнаті – це буде краще, ніж коли вони поза кімнатою. Багато людей кажуть, що Росія всередині кімнати – це краще, ніж коли вона зовні", - видав на гора 45 президент США.

Трамп заявив, що "точно запросив би" Путіна на наступне засідання G7, але не знає, чи зможе той прийти, бо "він горда людина".

Раніше Трамп заявив, що "цілком можливо" запросить Путіна в якості гостя на саміт Групи семи в США. Британія, Німеччина, Франція і Канада відкинули ідею повернення Росії як повноправного члена, якщо Путін не піде на поступки щодо України.

Є велика загроза: Просування російських військ на захід від Авдіївки прискорилося, - британська розвідка

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:15

Просування російських військ на захід від Авдіївки у Донецькій області за останній тиждень прискорилося. Про це повідомило Міністерство оборони Великої Британії, передають Патріоти України. Як зазначається у зведенні, сухопутні війська Росії створили ...

Росія анонсувала удари по двох лікарнях Києва: людей терміново евакуюють

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:04

Місто терміново розпочинає евакуацію двох лікарень, одна з яких дитяча, розташованих на вулиці Богатирській. Про це повідомляє КМВА . "Оскільки в інтернет-медіа масово поширюється відео, де фактично анонсований удар ворога по цих медичних закладах. ...