У Луганській області намагались підірвати замначальника СБУ

В замінованому автомобілі їхав перший замначальника СБУ в Луганській області, - джерело

У Луганській області під автомобілем співробітника Служби безпеки України виявили сумку, котра, як виявилось, була начинений вибухівкою. Вибухотехніки вилучили з-під автомобіля з невідомим пристроєм, повідомляють Патріоти України з посиланням на заяви відомства та інсайди ЗМІ.

За даними поліції, під час заїзду службового автомобіля на територію управління СБУ в ході обов’язкової перевірки охоронець виявив підозрілий предмет, прикріплений до днища автомобілю, з якого стирчали декілька дротів різного кольору.

Вибухотехніки вилучили з під машини сумку з невідомим пристроєм. У поліції зазначили, що загрози громадянам зараз немає.

В автомобілі, який сьогодні замінували, їхав перший заступник начальника управління Служби безпеки України в Луганській області. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на джерело в правоохоронних органах.

Наразі правоохоронці проводять невідкладні слідчі дії на місці події. Загрози для громадян немає.

Намагалася вплинути на Європарламент: У Польщі викрили шпигунську мережу Росії

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:50

Сайт Voice of Europe, який просуває російську пропаганду, країна-агресор Росія використовувала, зокрема, для послаблення позицій Польщі в Європейському союзі. Про це повідомив "Радіо Свобода" речник міністра-координатора спеціальних служб Польщі Яцек ...

Є вагома причина: Спецслужби Франції рекомендують скасувати церемонію відкриття Олімпіади у Парижі,

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:30

Спецслужби Франції рекомендують скасувати церемонію відкриття Олімпійських ігор у Парижі. Побоювання, зокрема, викликані терактом у Підмосков'ї, передають Патріоти України з посиланням на Europe 1. Джерело видання у головному управлінні внутрішньої без...