У Луганську зовсім сумно: Як виглядають головні ялинки і різдвяні "веселощі" в "ДНР" і "ЛНР"

У п'ятницю, 25 грудня, на тимчасово окупованих територіях Донбасу в "ЛНР" і "ДНР" відбулися церемонії відкриття головних новорічних ялинок. У мережі з'явилися кадри із заходів, на яких видно "нестримні веселощі" свята. Так, у Луганську ялинку поставили на площі перед академічним драматичним театром. Про це повідомляє CXID.info, передають Патріоти України.

Як стало відомо, в "ЛНР" також мала відбутися святкова ілюмінація. Але у підсумку місцеві жителі цього не побачили. Відповідно до джерела, через відкриття ялинки в Луганську ЗМІ прийшов гнівний лист про те, що видання анонсувало урочисту церемонію, а у підсумку місцеві жителі прийшли на місце і побачили, що там нічого немає.

Новорічні ялинки в Донецьку.
Новорічна ялинка в Луганську.
Захід в Луганську
Жителі Луганська на відкритті головної ялинки

А в Донецьку на 23-х метровій ялинці засяяли вогні гірлянди загальною довжиною майже в 3,5 км. Варто зазначити, що на заході в "ДНР" місцеві жителі не дуже дотримувалися карантинних правил. Видно, що більшість людей гуляють без медичних масок і не тримають дистанцію.

Ялинка в Донецьку

Військовий дезертирував до росіян та став "чиновником"

понеділок, 29 квітень 2024, 22:17

Працівники Державного бюро розслідувань повідомили про підозру військовому, який самовільно залишив військову частину та перейшов на бік ворога. Імовірно, йдеться про 2022 рік, зазначають Патріоти України. "Він добровільно пішов на співпрацю з ворогом,...

Окупанти вдарили по Харкову та області авіабомбами, є руйнування та поранені

понеділок, 29 квітень 2024, 21:16

Ввечері у понеділок, 29 квітня 2024 року, російські окупаційні війська завдали ударів по Харкову та області. Про це повідомив очільник Харківської ОВА Олег Синєгубов, передають Патріоти України. Зазначається, що ворог завдав удару по Київському району ...