"У Лукашенка - букет хвороб. Він постійно на ліках, їх колють у живіт", - Цепкало

Білоруський опозиціонер Валерій Цепкало в інтерв'ю головній редакторці видання "ГОРДОН" Олесі Бацман розповів, що Олександр Лукашенко, який називає себе президентом Білорусі, серйозно хворий, передають Патріоти України.

"Ви бачите, що людина [Лукашенко], у якої букет хвороб, зокрема й активне тромбоутворення, вона постійно перебуває на відповідних ліках, які колють у живіт. Ці ліки можуть мати і якусь гормональну властивість. Цілком очевидно, що в будь-який момент із ним може статися те, що сталося торік у травні, коли він потрапив у московську лікарню", – повідомив Цепкало.

Торік в інтерв'ю Бацман він говорив, що в Лукашенка серйозне невиліковне захворювання, пов'язане із серцево-судинною системою, яке призводить до того, що крововиливи відбуваються фактично в усіх органах. У травні, за словами Цепкала, Лукашенка госпіталізували в Центральну клінічну лікарню в Москві на тлі його зустрічей із нелегітимним російським президентом Володимиром Путіним.

"Інформація про його [Лукашенка] здоров'я – вона дуже серйозно засекречена. Я цю інформацію дізнався від лікаря, якого із зовсім іншої клініки […] з реанімаційного відділення […] однієї з московських лікарень викликали, і він у складі бригади лікарів нібито повертав його до життя", – зазначив білоруський опозиціонер.

"Удар по нафтобазі у Феодосії цікавий тим...":Згурець пояснив наслідки "бавовни" для Росії

вівторок, 8 жовтень 2024, 23:55

Директор інформаційно-консалтингової компанії Defense Express Сергій Згурець зазначив, що нафтовий термінал у Феодосії забезпечує угруповання РФ на Херсонському та Запорізькому напрямках через Джанкой. Про це він сказав в етері телеканалу "Еспресо", пе...

"У росіян є прихована стратегія": Андрусів пояснив, що стоїть за розмовами про мир

вівторок, 8 жовтень 2024, 23:40

"Ми часто обговорюємо, як бачимо нашу перемога, але рідко як її бачить русня. Зрозуміло, що будь-яке рішення, за яким Україна залишається незалежною є для них поразкою Тому постає питання: чому вони говорять про готовність зупинитись по лінії фронту? А...