У Лукашенка інсульт, - російський політолог (відео)

У президента Білорусі Олександра Лукашенка стався інсульт. Зараз ним начебто займаються китайські медики. Про це повідомив в Facebook російський політолог Валерій Соловей. Також інформацію про хворобу глави Білорусі повідомив і журналіст Іван Яковина на своєму YouTube-каналі, передають Патріоти України.

Він зазначив, що всі сюжети за участю Лукашенка, демонстровані по ТБ, є "консервами" - тобто заготовками, записаними заздалегідь. "За неофіційними повідомленнями з Російської Федерації, він зараз лежить і не встає з ліжка через те, що у нього стався другий за місяць гіпертонічний криз – різко підскочив тиск і, можливо, навіть стався мікроінсульт", – сказав Яковина.

Він також нагадав, що безпосередньо перед виборами Лукашенко вже зникав з публічного поля на шість днів – тоді його показали по ТБ всього один раз, і виглядав лідер дуже нездорово. Публіка помітила бинт на одній руці – медики зробили припущення, що під ним знаходиться катетер, з чого був зроблений висновок, що президент чимось серйозно хворіє.

Коли Україна дозріє до таких моральних стандартів? Глава МЗС Латвії йде у відставку через журналістське розслідування

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:05

За інформацією журналістів, Кріш'яніс Каріньш нібито витратив до 1,3 мільйона євро на оренду приватного літака для офіційних поїздок. Кріш'яніс Каріньш, міністр закордонних справ Латвії, у четвер, 28 березня, заявив, що піде у відставку після скандалу,...

"Хороші продавці гною носять його зразки в роті": Кірбі висміяв росіян, які пов'язують Україну з терактом під Москвою

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:56

Російські чиновники, які шукають «український слід» у теракті під Москвою, здаються доволі хорошими продавцями гною. Про це заявив координатор Ради нацбезпеки Білого дому Джон Кірбі, передають Патріоти України з посиланням на The Hill. Кірбі вкотре під...