У Лукашенка підозрюють інсульт: Замість диктатора по Білорусі їздить його двійник, - ЗМІ (відео)

Вчора в Бобруйську помітили двійника Лукашенка, повідомляють Патріоти України.

Телеграм-канал «Реальна Білорусь» опублікував нові подробиці про незвичайну подію в Бобруйську:

- Нам повідомляють, що на відкриття 35-ї школи в Бобруйську повинен приїхати Лукашенко. Вже цілий тиждень змінюють асфальт на прилеглій до школи дорозі і фарбують будинки. Вчора поблизу школи був помічений вертоліт.
Також читачі побачили там Лукашенка, точніше людину сильно на нього схожу. Сам би диктатор на репетицію не приїхав, так що цілком ймовірно це двійник. Як повідомили очевидці і з тих фото, що вони надали, можна зрозуміти - охорони там майже не було.
Незалежні телеграм-канали також повідомляють, що використання двійників може бути пов'язано з різким погіршенням стану здоров'я диктатора. У липні ряд незалежних ЗМІ і багато телеграм-каналів повідомили про те, що Лукашенко на «Слов'янському базарі» у Вітебську стало погано і він терміново вилетів до Мінська.
Пізніше деякі телеграм-канали та ЗМІ уточнили обставини термінової евакуації Лукашенка з Вітебська: диктатору дійсно стало погано, швидше за все через спеку піднявся тиск. З Вітебська його евакуювали, за однією версією, на вертольоті, за іншою - на приватному літаку.
Телеграм-канал «Реальна Білорусь» також звернув увагу на одне з останніх фото узурпатора, зроблене під час інтерв'ю арабському виданню: на знімку присутні ознаки (відсутність повноцінної двосторонньої міміки), характерні для перенесеного інсульту.

Двойник Лукашенко from Charter Vimeo on Vimeo.

"Відстежуємо та б'ємо": Сирський опублікував кадри авіаударів по місцях зосередження військових РФ (відео)

понеділок, 29 квітень 2024, 0:55

Українські військові завдали ударів по місцях зосередження російських солдатів у Донецькій та Запорізькій областях. Про враження цілей у двох регіонах у неділю, 28 квітня, повідомив головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський. "Відстежуємо та б'ємо. Сього...

Українські військові встановили контроль над островом Нестрига під Херсоном, - Сирський

неділя, 28 квітень 2024, 23:16

Українські військові встановили контроль над островом Нестрига в Херсонській області. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на заяву головнокомандувача ЗСУ Олександра Сирського у Telegram-каналі. За словами головкома, російські війська прод...