У Лимані поліція ексгумувала тіла 5 вбитих дітей - найменша дівчинка була 2021 року народження

У деокупованому Лимані на Донеччині поліція ексгумувала тіла п’ятьох дітей, вбитих росіянами. Про це повідомила пресслужба Нацполіції, передають Патріоти України.

За інформацією слідчих, чотирьох дітей виявили у масовому захороненні на кладовищі. Ще одного хлопчика мама поховала на власному дворі. Попередньо встановлено, що всі загинули від осколкових поранень внаслідок російських обстрілів.

"Поліцейські дістали зі стихійних могил дівчаток, 2021, 2019 та 2008 років народження, та хлопчиків, народжених 2011 та 2012 років. Двоє найменших дівчат є сестричками. Після судово-медичної експертизи дітей перепоховають", - йдеться у повідомленні.

Слідчі дії в Лимані тривають два тижні. Це місце найбільшого масового поховання в деокупованій частині Донеччини. Правоохоронці також вилучають тіла з одиночних захоронень у дворах і на городах.

Станом на ранок 18 жовтня загалом у Краматорському районі ексгумовано 35 військовослужбовців ЗСУ та 131 цивільного мешканця. Серед цивільних – 67 чоловіків, 56 жінок, 5 дітей, стать 6 осіб – не встановлено.

F-16 можуть з'явитись в українському небі вже наступного тижня: У Повітряних Силах ЗСУ зробили інтригуючу заяву

четвер, 2 травень 2024, 1:45

Наразі закінчуються останні приготування інфраструктури та заходів захисту дислокацій дорогоцінних для України літаків від повітряних ударів ворога. У Повітряних силах ЗСУ озвучили орієнтир, коли в Україні почнуть "працювати" західні винищувачі F-16 - ...

"Вони просто черв'яки на нашому тілі": Депутат "Єдиної Росії" обізвала безробітних росіян

середа, 1 травень 2024, 23:43

Депутат від партії "Единая Россия" Катерина Собканюк заявила, що безробітні росіяни є "черв'яками". Також вона запропонувала створити в Росії "трудові табори", передають Патріоти України. "Сьогодні в будівельній галузі близько 30% незаповнених місць, в...