У Маріуполі бійці "Азова" знищили ворожі танки та підбили БМП окупантів

"Азовці" продовжують нищити російських окупантів. 26 березня путінська армія не дорахувалася 3 танків та однієї бронемашини десанту. Цю славну традицію в "Азові" обіцяють продовжувати. Про це йдеться у дописі, що з'явився у Telegram-каналі полку "Азов", передають Патріоти України.

"Бійці полку Азов сьогодні на вулицях Маріуполя знищили 3 танки та підбили 1 БМД ворога. Ще раз нагадуємо російським військовим - тут ви знайдете лише смерть!" - зазначили захисники Маріуполя.

Поперлись нагло, на авось: На Покровському напрямку ворог вирішив раптовим броньованим ударом пробити українську оборону (відео)

неділя, 19 травень 2024, 18:05

Російська окупаційна армія не припиняє атакувати на Покровському напрямку для захоплення нових територій. Ворог активно застосовує піхоту та бронетехніку. У свою чергу українські захисники завдають ворогові втрат і зривають спроби прорвати оборону, інф...

Чекає лише смерть: Нацгвардія показала, як вибиває росіян з лісосмуг у Харківській області (відео)

неділя, 19 травень 2024, 17:38

Росіяни, наступаючи у Харківській області, намагаються ховатись від українських дронів у лісосмугах. Але бійці Нацгвардії вибивають ворога і з них. Так, у Харківській області ворог намагається переховуватись від розвідувальних та ударних БПЛА використо...