У Маріуполі катастрофічно не вистачає лікарів - на роботу викликають 80-річних пенсіонерів

У Маріуполі катастрофічно не вистачає лікарів, навіть банальних терапевтів, не кажучи вже про вузьких спеціалістів. Через це на роботу почали викликати медиків-пенсіонерів віком 80+. Про це у Telegram повідомив радник мера Маріуполя Петро Андрющенко. За його словами, маріупольцям, що потребують медичної допомоги, пропонують "почекати" або самостійно їхати в Донецьк, передають Патріоти України.

Андрющенко показав список лікарів Маріупольської лікарні №3, яка наразі обслуговує два райони міста – Центральний та Приморський – де не менш ніж 70 тис. осіб. Стенд, з огляду на який у лікарні працює всього п'ять спеціалістів, наочно демонструє повний параліч та колапс медицини у місті. "Тому до нескінченності можна казати, що в місті немає загрози епідемії, що життя покращилось. Але табло каже про зворотне. В такому стані медицини будь-яка інфекційна хвороба перетворюється на смертельну епідемію", – наголосив Андрющенко.


Якраз проводив дорозвідку: СБУ затримала зрадника, який допомагав скоригувати ракетний удар по ТЕС та військовому шпиталю у Дніпрі (фото)

четвер, 28 березень 2024, 11:44

Служба безпеки України затримала мешканця Дніпра, за підозрою у роботі на російські спецслужби. Його звинувачують у зборі інформації для коригування ракетного удару армії РФ по військовому шпиталю та ТЕС у Дніпрі. Про це СБУ повідомила у четвер, 28 бер...

"Як голова уряду я повинен": Шольц заявив, що не передає Україні Taurus, бо боїться війни Росія-НАТО

четвер, 28 березень 2024, 11:28

Канцлер Німеччини Олаф Шольц вкотре відмовився надати далекобійні ракети Taurus Україні. Він пояснив це тим, що важливим для нього лишається "не ескалювати" війну до зіткнення Росії та НАТО. Водночас на сьогодні Німеччина витратила на допомогу Україні ...