У Маріуполі міг бути не Путін: У мережі вважають фейком поїздку російського президента

На Заході сумніваються, що російський президент Володимир Путін справді всупереч правилам безпеки, яким він останнім часом старанно слідує, відвідував Маріуполь, передають Патріоти України.

Журналіст Юан Макдональд в Twitter поставив під сумнів сюжет російських пропагандистів, на якому Путін зустрічається з нібито мешканцями нових висоток знищеного міста.

Макдональд назвав кадри сюрреалістичними, оскільки будинки були збудовані на місці знищених осель українців армією того ж Путіна.

"Російський диктатор Володимир Путін в нині окупованому Росією українському місті Маріуполь зустрічається з мешканцями нових квартир (чиї старі квартири були зруйновані російською армією) посеред ночі. Сюрреалістичні кадри (якщо справжні) з Кремля. Але чи реально це?" - поцікавився журналіст.

Викладач російської та пострадянської політики в університеті Бата доктор Стівен Голл, коментуючи поїздку Путіна, написав, що "вдячні" громадяни, зображені на відео, можуть бути підставними особами.

Передача винищувачів все ближче? Українські військові проходять підготовку до польотів на F-16 у Франції

четвер, 25 квітень 2024, 14:57

Українські пілоти проходять навчання на винищувачах F-16 на південному заході Франції. Проте країна наразі не планує надавати Україні літаки. Про це повідомляє BFM TV, передають Патріоти України. Зазначається, що Франція наразі не планує надавати Украї...

Довелося викликати підсилення: Українські прикордонники вступили в бій з російською ДРГ на Сумщині

четвер, 25 квітень 2024, 14:45

Українські прикордонники зіткнулися у бою з російською диверсійно-розвідувальною групою на Сумщині. Прикордонники виявили ворожу засідку з понад десятком диверсантів на одному з напрямків. Про це повідомили у Держприкордонслужбі. Під час стрілецького б...