У Маріуполі помітили велике перекидання військових і техніки РФ на північ Донеччини: Де може прориватися ворог

У суботу, 21 вересня, у тимчасово окупованому Маріуполі зафіксували рух військової техніки та перекидання особового складу російської армії на північ Донецької області. Про це повідомив радник мера Маріуполя Петро Андрющенко, передають Патріоти України.

"Фіксуємо велике перекидання військових та техніки через Маріуполь на північ Донецької області. Посилюють Курахівський наступ", - написав він.

За даними посадовця, по місту рухалися щонайменше три організовані колони вантажівок загалом до 35 машин із живою силою та боєкомплектами. Також окупанти переміщують інженерні підрозділи. Крім того, у місті помітили рух танків та іншої колісної техніки тралами по іншому маршруту - через село Гранітне (з Росії) та Нікольське (із Запоріжжя).

Торгівля рублем подвоїлась: Стало відомо, як Казахстан допомагає Кремлю обходити санкції

четвер, 26 вересень 2024, 23:40

Через санкції США проти Росії значно зросли обсяги торгівлі юанем і рублем у Казахстані, оскільки російські банки використовують казахські фінансові ринки для валютних операцій з Китаєм. Обсяги торгівлі юанем і рублем подвоїлися, а Казахстан стає важли...

Чи застосує Росія ядерну зброю? Путін намагається викликати нову хвилю паніки, - аналітики

четвер, 26 вересень 2024, 22:55

Росія навряд застосує ядерну зброю, а президент РФ Володимир Путін намагається викликати нову хвилю паніки у західних лідерів внесенням змін до ядерної доктрини. Про це йдеться у звіті американського Інституту вивчення війни (ISW), передають Патріоти У...