У Маріуполі РФ видала кадри знищення своєї армії за власні "досягнення", але щось пішло не так

У Маріуполі окупанти публікують кадри знищення своїх військ у житлових кварталах і видають їх за ЗСУ Про це повідомив радник мера Петро Андрющенко в телеграмі, передають Патріоти України.

"Майже вчора наші Захисники оприлюднили відео знищення російських танків, що намагались сховатись під прикриттям цивільних будинків. Зараз російська пропаганда показує частково ті самі кадри, вказуючи що це ЗСУ ховає танки в житлових кварталах, а Росія їх знищує", - наголосив він.

Петро Андрющенко закликав не переглядати російські пабліки, адже вони спрямовані не лише на жителів РФ, але й на українців для підриву духу опору.

Після довгої паузи Росія вивела ракетоносії в Чорне море

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:29

Російські війська вивели на бойове чергування у Чорне море два підводні ракетоносії із вісьмома ракетами Калібр. Про це повідомила пресслужба Сил оборони півдня в п'ятницю, 26 квітня. "Після доволі довгої паузи ворог вивів на бойове чергування в Чорне ...

План зробити це "якнайшвидше": Бельгія обіцяє прискорити передачу Україні своїх F-16

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:24

Раніше повідомлялося, що Бельгія передасть Україні F-16 до 2025 року. Влада Бельгії вирішила передати Україні винищувачі F-16 вже у 2024 році, хоча точні терміни поки що невідомі. Про це на спільній прес-конференції заявили прем'єр Бельгії Александер Д...