У Мелітополі ГУР, задіявши місцевий опір, знищило групу окупантів із технікою

Наслідки вибухів у Мелітополі, фото ГУР

У п’ятницю, 22 березня, в тимчасово окупованому Мелітополі уражено групу окупантів та їхньої військової техніки.', повідомляє Головне управління розвідки Міноборони.

"У Мелітополі внаслідок вибухів знищено окупантів та їхню техніку. 22 березня 2024 року на території тимчасово окупованого Мелітополя відбулось два вибухи.

Внаслідок спеціальної акції ГУР МО України та місцевого руху опору успішного вогневого ураження завдано групі російських загарбників та їхній військовій техніці.

За попередніми даними, в епіцентрі вибухів перебувало близько 20 російських окупантів, дві тентовані вантажівки "Камаз" та УАЗ "Patriot"".

В ГУР додали, що втрати ворога уточнюються.

Логічний крок: Зеленський звільнив начальника УДО, чиї підлеглі готували замах на президента

четвер, 9 травень 2024, 20:27

Президент Володимир Зеленський звільнив Сергія Рудя з посади начальника Управління державної охорони України. Про це йдеться в указі глави держави №317/2024 від 9 травня, передають Патріоти України.

"Українці є дешевим інструментом США": Харківського блогера затримали за підтримку Росії (фото)

четвер, 9 травень 2024, 19:29

У Харкові викрили і затримали 24-річного проросійського агітатора. Безробітний чоловік створив анонімний YouTube-канал, підписниками якого були у більшості боти, та вихваляв там тоталітарний режим Радянського союзу, популяризував комуністичну символіку...