У Мелітополі м'ясокомбінат забитий трупами окупантів, - ГУР Міноборони

В тимчасово окупованому Мелітополі Запорізької області "адміністрація" окупантів шукає додаткові морозильні камери та промислові холодильники для зберігання тіл вбитих російських військових. Про це повідомили у Головному управлінні розвідки Міноборони, передають Патріоти України.

Там зазначили, що міський м’ясокомбінат, який переобладнали в морг, вже заповнений тілами вбитих окупантів і не може більше приймати "вантаж 200".

"6 червня російські військові приїхали до ТОВ "Арон-М" (Мелітополь, вул. Ломоносова, 370) та вивчили його холодильні камери. Обладнання було визнано придатним для переобладнання в морг. Керівництву компанії було повідомлено про "рішення щодо тимчасового їх використання на безоплатній основі для зберігання тіл загиблих військовослужбовців", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що наразі в Мелітополь активно завозяться трупи окупантів, які загинули під час боїв на напрямку Пологи-Гуляйполе. "Ці події пов’язані з великими втратами окупантів у живій силі. Окрім того, тривале зберігання тіл вбитих пов’язано з намірами російського керівництва приховати реальні масштаби втрат від російського електорату. Тому, практикується так зване "дозоване" відправлення тіл в РФ і максимальне розтягнення цього процесу в часі", - пояснили в розвідці.

У Дніпрі знайшли тіло загиблого чоловіка, кількість жертв в області зросла, - очільник ОВА

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:53

Голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив, що в Дніпрі знайшли тіло ще одного загиблого чоловіка. Таким чином кількість жертв російської атаки в області зросла до восьми, інформують Патріоти України. «Третій загиблий у Дніпрі. Рятувальники ви...

Трамп заявив, що для США важливе виживання України, і розкритикував європейців за... недостатню допомогу

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:41

Колишній президент США Дональд Трамп, який у 2024 році також бере участь у виборчій кампанії, у своїй соцмережі Truth Social поставив запитання, "чому Європа не дає більше грошей на допомогу Україні", передають Патріоти України. "Чому Сполучені Штати в...