У Мелітополі українські партизани знищили ВАЗ з окупантами - ГУР Міноборони

У вівторок, 1 жовтня, в тимчасово окупованому Мелітополі вибухнув автомобіль ВАЗ, у якому перебували російські військові. Про це повідомляє Головне управління розвідки України, передають Патріоти України.

Операцію провело українське підпілля в координації з ГУР. Вони влаштували росіянам мінну пастку. «У День захисників і захисниць України, біля заводу автотракторних запчастин у тимчасово окупованому Мелітополі вибухнув автомобіль ВАЗ 2110», — йдеться в повідомленні.

За даними розвідки, у салоні авто перебували троє російських окупантів. У ГУР також нагадали, що на кожного військового злочинця чекає «справедлива відплата».

Зеленський повідомив, що нова українська балістична ракета пройшла успішне випробування

вівторок, 1 жовтень 2024, 21:55

Президент України Володимир Зеленський заявив, що українці змогли побудувати фактично нову оборонну промисловість. Про це повідомляє Офіс президента, передають Патріоти України. «Завдяки оборонним індустріям Україні належить стати одним із ключових гло...

Наймасовіший відомий випадок страти: Окупанти розстріляли 16 українських військовополонених на Покровському напрямку

вівторок, 1 жовтень 2024, 21:03

Російські окупаційні війська скоїли черговий воєнний злочин в Україні. Днями загарбники стратили 16 українських військовополонених на Покровському напрямку. Про це повідомили в Офісі генерального прокурора України, передають Патріоти України. Зазначаєт...