"У мене через дорогу тут 37 гектарів землі": Лукашенко показав своє "золоте дно" і розповів про ферму зі страусами (відео)

Олександр Лукашенко під час неформальної зустрічі з колишнім президентом Молдови Ігорем Додоном провів екскурсію по одній зі своїх заміських резиденцій, і показав "улюблений палац", "золоте дно", а також розповів про ферму з кіньми, кроликами та страусами. Відповідне відео опубліковано на сайті Лукашенка і Telegram-каналі "Пул Першого", передають Патріоти України.

Сидячи в альтанці Лукашенко зазначив, що не всі президенти бували тут у нього в гостях. Опальний політик також поцікавився у Додона, чи читав він у ЗМІ або мережі публікації про багатомільйонне майно і палаци, які приписують невизнаному президенту Білорусі. Йдеться про матеріал "Лукашенко. Золоте дно", що вийшов у березні на Youtube-каналі NEXTA.

"Ти ж читав, напевно, про моє "золоте дно" і палаци? Тобі, думаю, покажу "золоте дно"", - сказав Лукашенко. У відповідь Додон запевнив, що"такі дурниці не читає". Лукашенко також влаштував фотосесію з Додоном біля своїх старих дубів, які "весь час рятує, вже чверть століття, напевно років 20, скільки живе" в цій резиденції.

"Ми з Колею (молодший син Микола Лукашенко, - Ред.) жили ось в цьому будиночку, коли ремонтували, ось де військові... Там у мене ферма ціла. Ну в сенсі: коні, кролики, страуси там... це частина. І сільськогосподарська техніка. У мене через дорогу тут 37 гектарів землі ... не моїх, а цього місцевого кооперативу", - розповів самопроголошений президент Білорусі.

Небезпека необережних рухів у тумані

середа, 24 квітень 2024, 21:20

"Наратив про націю ухилянтів": Нардепка від "ЄС" розкритикувала заборону на консульські послуги для чоловіків

середа, 24 квітень 2024, 20:32

Рішення МЗС щодо припинення надання консульських послуг українцям є "зухвалим та безпідставним". Про це заявила нардепка від "Євросолідарності" Ірина Фріз, передають Патріоти України. На її думку, це рішення "продовжує насаджувати наратив про українців...