"У мене корона з голови не впаде": Зеленський розповів про свої переговори з Путіним

За словами президента, він зважився на телефонну розмову заради українських полонених.

Президент України Володимир Зеленський головним питанням діалогу з президентом Росії Володимиром Путіним під час телефонної розмови назвав звільнення з полону українських моряків. Про це він повідомив на зустрічі з матерями моряків в Кривому Розі, передають Патріоти України.

"Ми зараз грунтовно ведемо це питання, щоб забрати наших. У мене корона з голови не впаде, тому що життя хлопців - найголовніше. Моїм головним йому (Путіну. - ред.) питанням було: чи готові вони віддати їх. Віддайте нам всіх наших", - сказав президент.

За словами Зеленського, він зважився на телефонну розмову з Путіним, оскільки готовий на багато що для забезпечення кращої долі українських полонених.

Джерело: Апостроф

Перетворили на брухт: Бійці ЗСУ знищили російський танк із "Джавеліна" (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 17:44

Бійці з 53-ї окремої механізованої бригади ім. князя Володимира Мономаха успішно ліквідували ворожий танк за допомогою системи "Джавелін". Про це повідомляє прес-служба Генерального штабу ЗСУ, передають Патріоти України. . На відеозаписі, опубліковано...

Намагалася вплинути на Європарламент: У Польщі викрили шпигунську мережу Росії

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:50

Сайт Voice of Europe, який просуває російську пропаганду, країна-агресор Росія використовувала, зокрема, для послаблення позицій Польщі в Європейському союзі. Про це повідомив "Радіо Свобода" речник міністра-координатора спеціальних служб Польщі Яцек ...