"У мене немає слів. Це просто недобре": Зірковий футболіст із Боснії відмовився грати у "товариському матчі" з Росією

Зірка збірної Боснії та Герцеговини Міралем П'яніч виступив категорично проти проведення товариського матчу з Росією. 32-річний футболіст еміратського клубу "Шарджа", який раніше виступав у "Ромі", "Ювентусі" та "Барселоні", назвав провальним рішення Боснійського футбольного союзу погодитися на пропозицію агресорів. Про це сам П'яніч заявив у коментарі порталу Sportske.ba, передають Патріоти України.

Повідомляється, що гравець відмовляється їхати до Росії, проте поки що інші футболісти збірної Боснії не коментують ситуацію. Водночас у балканських ЗМІ є інформація про те, що проти спарингу виступає головний тренер боснійської команди Івайло Петєв.

"Я чув про рішення федерації. Лідери союзу знають мою позицію. Вони дзвонили, питали, що я думаю про гру. Я сказав те, що думав, а потім був здивований іншим рішенням. Це невдале рішення! У мене немає слів. Коли збірна починає добре грати, завжди щось йде не так. У мене немає слів. Боснійський футбольний союз знає мою позицію. Я просто скажу, що це недобре", – сказав П'яніч.

Зазначимо, що поєдинок росіян проти боснійців заплановано на 19 листопада у Санкт-Петербурзі.

Військовий дезертирував до росіян та став "чиновником"

понеділок, 29 квітень 2024, 22:17

Працівники Державного бюро розслідувань повідомили про підозру військовому, який самовільно залишив військову частину та перейшов на бік ворога. Імовірно, йдеться про 2022 рік, зазначають Патріоти України. "Він добровільно пішов на співпрацю з ворогом,...

Окупанти вдарили по Харкову та області авіабомбами, є руйнування та поранені

понеділок, 29 квітень 2024, 21:16

Ввечері у понеділок, 29 квітня 2024 року, російські окупаційні війська завдали ударів по Харкову та області. Про це повідомив очільник Харківської ОВА Олег Синєгубов, передають Патріоти України. Зазначається, що ворог завдав удару по Київському району ...