У мережі показали перші кадри "демілітаризованого" мосту Каховської ГЕС після ударів ЗСУ (відео)

В Оперативному командуванні "Південь" 10 серпня повідомили про удари Збройних сил України по мосту біля Каховської ГЕС, унаслідок яких міст непридатний для пересування важкої військової техніки, передають Патріоти України.

Виведення з ладу одного останнього з трьох мостів, що сполучають правобережну та лівобережну частини Херсонщини, створює величезні проблеми для російських окупантів у цій південній області України.

У мережі показали перші кадри мосту біля Каховської ГЕС після удару. На опублікованих кадрах видно, наскільки точно й прицільно били українські воїни по мосту.На опублікованих у мережі кадрах видно, яких пошкоджень зазнав міст біля Каховської ГЕС після ударів, завданих ЗСУ 10 серпня.

На відео видно щонайменше 4 чималі наскрізні діри в дорожному полотні мосту. Вони мають досить значний діаметр і розташовані практично на одній лінії по всій ширині проїжджої частини.На відео видно російських окупантів, які мовчки безпорадно ходять довкола дір. Зарадити лихові вони намагаються, встановивши металеві "їжаки" біля метрових отворів у мості.

Прикметно, що в кадр кілька разів потрапляє споруда з надписом "Каховська ГЕС" у безпосередній близькості до місця, куди вдарили українські ракети. На споруді немає жодних видимих ушкоджень: українські воїни за допомогою сучасного західного озброєння вдарили саме туди, куди цілилися, не зачепивши ГЕС.

На відео також видно, що по мосту ще пропускають маршрутні автобуси, проїхала також одна невелика військова вантажівка. Однак чи зможуть тут пересуватися колони важкої броньованої техніки – велике питання.

Недоімперії женуть з Південного Кавказу: Кремль вимушено підтвердив факт виведення своїх "миротворців" з Нагірного Карабаху

четвер, 18 квітень 2024, 2:35

Баку та Анкара не залишили Москві вибору. Спікери Кремля дуже неохоче коментують подію, що б'є по імперській гордині. Росія дійсно виводить свої "миротворчі сили" із території Нагірного Карабаху, яка повернулась під контроль Азербайджану. Про це сказав...

Нема кому працювати: У РФ до роботи на підприємствах оборонного комплексу збираються залучити школярів

четвер, 18 квітень 2024, 0:55

У Татарстані (автономна республіка у складі РФ) вирішили залучити підлітків віком від 14 до 18 років до роботи на підприємствах оборонно-промислового комплексу. Парламент підготував програму, згідно з якою їм дозволять працювати на заводах у вільний ві...