У мережі показали, скільки грошей росіянам обіцяють за участь у війні проти України

У мережі показали розцінки на вербування "гарматного м'яса" на війну в Україну. Росіян у глибинці РФ спокушають підписувати контракти та їхати воювати нечуваними зарплатами та компенсаціями за поранення та загибель. Також "новобранцям" обіцяють "посвідчення учасника бойових дій". Про це повідомляє Telegram-канал Двач, передають Патріоти України.

За даними каналу, контрактникам, яких відправлять воювати до України, обіцяють "золоті гори". Після укладання контракту "новобранець" нібито отримає одноразову виплату у розмірі 250 тисяч рублів. Далі кожному обіцяють зарплату "від 220 тисяч рублів" та додатково по 8 тисяч рублів на добу на час перебування в Україні.

Додатковим "стимулом" їхати воювати в Україну, на думку Кремля, мають стати компенсації за поранення та загибель."У разі смерті, членам сім'ї виплатять 12 мільйонів 421 тисячу рублів. У разі важкого поранення: 3 мільйони 296 тисяч рублів. У разі легкого поранення: 3 мільйони 74 тисячі рублів", - перераховано в агітці. "Пенсіонери почекають", - резюмують автори каналу.

Зона смерті: Як виглядає Часів Яр після російських ударів - відео з висоти

п’ятниця, 3 травень 2024, 6:49

Місто Часів Яр, що протягом кількох місяців перебуває під постійними обстрілами з боку російських загарбників, нині нагадує руїни окупованих Бахмута та Авдіївки, передають Патріоти України з посиланням на Associated Press. . На кадрах, що демонструють...

Поки всі обговорюють наступ на Харків: Експерт назвав іншу ділянку, де РФ може планувати прорив

п’ятниця, 3 травень 2024, 6:22

Поширюючи чутки про наступ на Харків, Росія, можливо, намагається приховати свої справжні мотиви. Почалася серйозна підготовка ЗС РФ до прориву в Старомайорському районі - Урожайне, що на Південному фронті, передають Патріоти України. Російський військ...