У мережі похвалили: Олена Зеленська з'явилася на публіці в стильному образі (фото)

Олена Зеленська постала в модному образі

Перша леді та дружина президента України Володимира Зеленського Олена на відкритті виставки "Річ у тім..." з'явилася в стильному образі. Шанувальники засипали її компліментами. Відповідні фото вона опублікувала на своїй сторінці в Instagram, передають Патріоти України.

Так, перша леді продемонструвала довге пальто кольору морської хвилі, чорні штани та кофту. Образ доповнювали пояс, який підкреслював фігуру дружини президента, і чоботи на підборах.

У мережі користувачі захопилися нарядом Зеленської та залишили в коментарях приємні компліменти. "Клас!", "Неймовірна ви і гарна справа, якою ви займаєтеся. Так і надалі продовжуйте. Респект!", "Принцеси не тільки в казці бувають, Олена справжня принцеса", – пишуть під постом.

"Українці не усвідомлюють загрозу": Нардеп-"слуга" виступив за воєнну цензуру у соцмережах

субота, 20 квітень 2024, 14:30

В Україні потрібно запроваджувати воєнну цензуру. Йдеться про обмеження додатку Телеграм та платформи Тік-Ток. Таку думку висловив народний депутат від "Слуги народу" і голова парламентського комітету з питань гуманітарної та інформаційної політики Мик...

"Не може бути такою ж, як в Ізраїлі": Макрон зробив заяву про ППО в Україні

субота, 20 квітень 2024, 14:06

Президент Франції Еммануель Макрон заявив, що в Україні неможливо побудувати систему протиповітряної оборони, яка буде подібною тій, що функціонує в Ізраїлі, і відповідатиме вимогам країни. Про це він сказав на пресконференції за підсумками саміту ЄС у...