У Міноборони назвали дві причини, чому окупантам не вдається провести "референдуми" про приєднання до РФ

Росія не відмовляється від своїх планів провести "референдуми" про приєднання тимчасово окупованих українських територій до складу РФ.

Однак, як зазначають у Міністерстві оборони України, російсько-окупаційній "владі" не вдається провести заходи про приєднання українських регіонів. Про це повідомила заступния міністра оборони Ганна Маляр під час брифінгу у четвер, 16 червня.

"Росія не відмовляється від своїх планів провести так звані "референдуми". На сьогодні їм це не вдається з двох причин. Тому що місцеве населення чинить потужний опір. По-друге, органи державної влади України, які за законом уповноважені здійснювати такі дії, також роблять свою роботу, результати якої, ви бачите, у неможливості (РФ - ред.) поки що провести ці "референдуми", - зауважила Маляр.

F-16 можуть з'явитись в українському небі вже наступного тижня: У Повітряних Силах ЗСУ зробили інтригуючу заяву

четвер, 2 травень 2024, 1:45

Наразі закінчуються останні приготування інфраструктури та заходів захисту дислокацій дорогоцінних для України літаків від повітряних ударів ворога. У Повітряних силах ЗСУ озвучили орієнтир, коли в Україні почнуть "працювати" західні винищувачі F-16 - ...

"Вони просто черв'яки на нашому тілі": Депутат "Єдиної Росії" обізвала безробітних росіян

середа, 1 травень 2024, 23:43

Депутат від партії "Единая Россия" Катерина Собканюк заявила, що безробітні росіяни є "черв'яками". Також вона запропонувала створити в Росії "трудові табори", передають Патріоти України. "Сьогодні в будівельній галузі близько 30% незаповнених місць, в...