Український досвід вже вивчають за кордоном: У Міноборони розкрили нову тактику ЗСУ проти російських окупантів

Незважаючи на перевагу російських окупантів у живій силі та техніці, бійцям Збройних сил України вдається стримувати просування ворога, заявила заступник міністра оборони Ганна Маляр. Як підкреслила вона в коментарі каналу 24, тактику Збройних сил України у війні проти Росії вже вважають унікальною. Її вивчають за кордоном, передають Патріоти України.

"Але ми при тому, що маємо менше ресурсів, чинимо потужний опір і наносимо величезні втрати. І сьогодні тактика, за якою воюють ЗСУ - це приклад для всього світу. Її зараз вивчають як унікальну", - розповіла співрозмовниця.

Представник Міноборони нагадала про те, що штурм Луганщини окупанти РФ кинули половину своїх сил, при цьому українські захисники довго тримали оборону Сєвєродонецька та Лисичанська і завдали ворогу колосальних втрат. Вона нагадала, що найважливішим підсумком є те, що бійці ЗСУ змогли уникнути оточення і успішно перемістилися на інші обладнані позиції.

Воєнні злочини тривають: У Криму росіяни влаштували облаву та мобілізували мусульман під час Ураза-байрам

п’ятниця, 19 квітень 2024, 14:30

Російські терористи у тимчасово окупованому Криму мобілізували місцевих мусульман під час Ураза-байрам. Про це у Telegram-каналі пише рух спротиву "Атеш", передають Патріоти України. За інформацією партизан, росіяни провели масову облаву на місцеве на...

"У Кремлі зараз траур": Росія не здатна виготовляти нові Ту-22М3, - ГУР Міноборони

п’ятниця, 19 квітень 2024, 14:02

Для Росії виготовлення нових бомбардувальників Ту-22М3 на сьогодні є фактично неможливим. Про це представник ГУР МО Андрій Юсов сказав у ефірі телемарафону, передають Патріоти України. За його словами, в ГУР є інформація про ситуацію з такими бортами у...