У Міноборони Великої Британії прокоментували ймовірність масштабного прориву росіян на фронті

Наприкінці листопада 2023 року Україна прискорила фортифікаційні споруди на ключових напрямках. Ситуація на фронті є стабільною. Малоймовірно, що Росія зможе здійснити масштабний прорив на полі бою. Про це повідомляє Міністерство оборони із посиланням на розвідку, передають Патріоти України.

"Останніми тижнями Україна мобілізувала спільні зусилля для покращення польових укріплень, оскільки її сили повертаються до більш оборонної позиції вздовж більшої частини лінії фронту", - йдеться у повідомленні.

Західна розвідка наголошує, що наприкінці листопада 2023 року Україна прискорила фортифікаційні споруди на ключових напрямках після закликів президента України Володимира Зеленського. Зокрема, зазначається, що на кордоні з Білоруссю Україна укріпилася за допомогою "зубів дракона", колючого дроту та протитанкових ровів.

"Росія продовжує локальні варіанти наступу в кількох секторах, але окремі атаки рідко перевищують розмір взводу. Великий прорив Росії малоймовірний, і в цілому фронт характеризується статикою", - додали розвідники.

Торгівля рублем подвоїлась: Стало відомо, як Казахстан допомагає Кремлю обходити санкції

четвер, 26 вересень 2024, 23:40

Через санкції США проти Росії значно зросли обсяги торгівлі юанем і рублем у Казахстані, оскільки російські банки використовують казахські фінансові ринки для валютних операцій з Китаєм. Обсяги торгівлі юанем і рублем подвоїлися, а Казахстан стає важли...

Чи застосує Росія ядерну зброю? Путін намагається викликати нову хвилю паніки, - аналітики

четвер, 26 вересень 2024, 22:55

Росія навряд застосує ядерну зброю, а президент РФ Володимир Путін намагається викликати нову хвилю паніки у західних лідерів внесенням змін до ядерної доктрини. Про це йдеться у звіті американського Інституту вивчення війни (ISW), передають Патріоти У...