У Міноборони відреагували на новини про "звільнення Залужного"

У мережі у понеділок, 29 січня, розігнали новини про те, що нібито головнокомандувач Збройних сил України Валерій Залужний "звільнений", зазначають Патріоти України.

Зокрема, про "звільнення" Залужного повідомив журналіст Роман Цимбалюк та зазначив, що в нашій державі нібито з'явився новий головнокомандувач. "У нас новий головнокомандувач. Президент України (Володимир Зеленський, - Ред.) призначав замість Валерія Залужного Кирила Буданова (очільник Головного управління розвідки Міноборони, - Ред.)", - написав автор у Facebook.

Згодом у Міноборони України повідомили, що інформація нібито про "відставку" Залужного неправдива. "Шановні журналісти, одразу відповідаємо всім: "Ні, це не правда", - йдеться на каналі міністерства у Telegram.

НАТО вже має дієву модель захисту неба України від російських атак, - Business Insider

понеділок, 20 травень 2024, 13:50

НАТО вже має дієву модель захисту неба України від російських атак. Ця модель була наочно продемонстрована під час іранської атаки на Ізраїль у квітні. Про це пише видання Business Insider. Колишній генсек НАТО Андерс Фог Расмуссен зокрема висловив п...

Україна зробила Крим непридатним для російських військ: Годжес оцінив удари по півострову

понеділок, 20 травень 2024, 13:30

Сили Оборони України своїми ударами по військових об’єктах росіян в окупованому Криму роблять цю територію "непридатною" для ворога.Про це заявив колишній командувач військ США в Європі, генерал-лейтенант у відставці і військовий експерт Бен Годжес на ...