У місцевому осередку ОПЗЖ: ДБР виявило підпільний склад пропаганди "руського міра" в Охтирці

Партія ОПЗЖ виявилась збіговиськом зрадників та колаборантів. Черговий доказ цього знайшли на Сумщині. Державне бюро розслідувань виявило цілий склад пропаганди. Його зберігали в місцевому осередку ОПЗЖ в Охтирці, інформують Патріоти України.

Як знайшли склад ворожої пропаганди

ДБР розслідує справу щодо колабораційної діяльності секретаря Охтирської міської ради. Вона була саме членкинею партії ОПЗЖ. Під час слідих дій і виявили в Охтирці приміщення, у якому ховали пропагандистську літературу та іншу атрибутику партії.

Вдалось з'ясувати, що коли наступали російські окупанти, то офіс партії вони зруйнували. Тому місцеві зрадники з ОПЗЖ почали "рятувати" все майно. Речі вони перевозили в приміщення, яке належить колишньому правоохоронцю – також депутату Охтирської міської ради від ОПЗЖ.

Ховали газети, листівки та інше

У ДБР повідомили, що під час обшуку їхні працівники виявили:

  • пропагандистські газети та листівки;
  • комп'ютери, мобільні телефони, блокноти з чорновими записами із доказами незаконної діяльності;
  • посвідчення помічників народного депутата України.

Вдалось також вияснити, що місцеві партійці ОПЗЖ під час повномасштабного наступу окупантів, відкрито пропагували "русский мир". Вони закликали підтримувати дії країни-агресора та допомагати російським військовим, які вбивали мирних українців.

Наприклад, секретарка Охтирської міської ради з ОПЗЖ, у соціальних мережах та інтерв'ю публічно заявляла про підтримку окупації України. Досудове розслідування за фактами колабораційної діяльності триває.

Відпрацювали точно: Нацгвардія знищила російську станцію РЕБ на Запорізькому напрямку

п’ятниця, 19 квітень 2024, 16:27

Бійці Національної гвардії знищили російську станцію радіоелектронної боротьби на Запорізькому напрямку, передають Патріоти України. "На Запорізькому напрямку в результаті вогневого ураження російські загарбники втратили чергову станцію радіоелектронн...

Дуже бояться: Росіяни почали встановлювати протидронові сітки навколо своїх НПЗ

п’ятниця, 19 квітень 2024, 15:56

Російська нафтовидобувна компанія "Башнефть" встановила сітки проти безпілотників, щоб захистити ключові об'єкти на своїх НПЗ від можливого нападу з боку України. Про це заявив глава республіки Башкортостан (РФ), пише Reuters, передають Патріоти Украї...